Arvet

Lyhyitä kirjoituksia

Arvet

ViestiKirjoittaja Maila » 28.01.2019 16:59

ARVET

"Liekit leimuavat korkealla huoneessa, kuin hurjat raivottaret, jotka janoavat verta; ne leikkivät pienen lapsen kehdon ympärillä. Kauhuissaan äiti syöksyy huoneeseen. Vielä silmänräpäys ja lapsi olisi joutunut liekkien saaliiksi. Omalla ruumiillaan äiti sammuttaa liekit. Lapsi on pelastettu, mutta tuli on jättänyt jälkensä rumina arpina äidin kasvoihin.

On kulunut 18 vuotta. Pieni kultakutri, sinisilmä tyttönen on kasvanut nuoreksi kaunottareksi. Äiti kantaa yhä arpiaan. Molemmat ovat matkalla Amerikkaan laivalla. "Kukahan on tuo ruma iljetys tuolla?", kysyy nuori mies piloillaan nuorelta kauniilta tytöltä. Mitä tämä vastaa? Sanooko hän: "hän on minun äitini, joka sai nuo arvet pelastaessaan minut liekeistä", vai sanooko hän: "minä voisin suudella sadat kerrat jokaista hänen jalojen kasvojensa arpea, ne puhuvat rajattomasta alttiiksi antavasta äidinrakkaudesta!" Ei, hän vastaa hymyillen: Tuoko nainen, jolla on niin vääntyneet piirteet? En minä tunne häntä". Mutta tuttu ääni ja nuo julmat sanat ennättävät vanhan äidin korviin ja hänen sydämeensä asti, ja silloin oli kuin olisi tuossa sydämessä jokin katkennut kuin viulunkieli, mutta vain muuan äidin sydänhän se vain murtui."

Tiedätkö ystäväni, tämä tapaus kuvaa hyvin sitä, mitä Jeesus oli valmis tekemään meidän hyväksemme! Ajattele, Jeesus näki minne ihmiset ovat matkalla ilman Lunastajaa. Matt.7:13"Menkää ahtaasta portista sisälle, sillä se portti on avara ja tie lavea, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät!" Tiedätkö, että samalla tavalla kuin tuo äiti pelasti lapsensa ja sai nuo arvet, on myös Jeesus valmistanut pelastuksen ja saanut myös haavat meidän tähtemme! Jes 53:5 "Mutta Hän on haavoitettu Meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja Hänen haavainsa kautta me olemme paratut". Eräässä laulussa sanotaan "eikö merkitse se ohikulkeville, että Jumalan Pojan tie vei ristille.Katso vaan, katso vaan, Herra taivaan ja maan, sinun tähtesi kärsi ja käy kuolemaan ". Ystäväni, ethän sinä vain ole tuon tyttären kaltainen, joka ei tuntenut pelastajaansa? Ei, vaan ota Jeesus vastaan sydämeesi, pyydä syntejäsi anteeksi, niin Jeesus antaa sinulle elämisen arvoisen elämän jo täällä maan päällä ja iankaikkisen elämän taivaassa!

Marko Saarinen
Maila
 
Viestit: 285
Liittynyt: 16.01.2015 12:11

Paluu Mini kirjoituksia.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron