emalista.fi

MIKSI PELKÄISIT? … ET OLE YKSIN:

Lyhyitä kirjoituksia

MIKSI PELKÄISIT? … ET OLE YKSIN:

ViestiKirjoittaja Irene » 05.02.2021 07:56

    Kuva

MIKSI PELKÄISIT? … ET OLE YKSIN: joka askeleella, jokaisena päivänä, kaikkialla, Jeesus kulkee kanssasi!
Älä pelkää vastuksia, koetuksen myrskytuulta. Se katkoo vain kuivat oksat elämästäsi, jotka eivät voi tuottaa mitään hyvää. Silloin jäljelle jää parhain; olet puhdas oksa Viinipuussa, joka on Kristus.
Hän kannattelee elämäsi purtta. Siksi älä pelkää meren raivoa, sen pauhaavia aaltoja. Kun ne yrittävät hukuttaa sinut, on Herrasi voima suurempi mitään muuta. Vain yksi Hänen sanansa, se riittää. Silloin kaiken muun on vaiettava! Katso Häneen, kuinka levollinen Hän on. Täynnä rauhaa.
Ja jos Hän sallii olosuhteiden iskeytyä sinuun niin, että voit mennä rikki jostakin, jää jäljelle kuitenkin aina se, mikä on tärkeää. Ja loppujen lopuksi se, minkä luulit särkyneen käyttökelvottomaksi, sen Hän kokoaa niin kuin särkyneen astian sirpaleet. Sitten sinut, murretun astian, Hän tekee ehjäksi jälleen. Ja tekee sinusta entistä vahvemman: Hänessä vahvemman!
Joskus niitä tulee; sateisia, pimeitä päiviä, kun itket salassa, kenenkään huomaamatta. Mutta taivas näkee kyyneleesi. Niinä hetkinä Vapahtaja on hyvin lähellä sinua ja sanoo: ”Minä näen. Minä ymmärrän...” Hän kuivaa kyyneleesi ja pesee elämäsi purjeet jälleen puhtaan valkoisiksi.
Ja mitä vaikeampaa sinulla on, sen tiukemmin Hän pitää sinusta kiinni, sen lähemmäksi Hän tulee; suojellakseen sinua. Ja jos elämän myrsky ja tuulet yhä yltyvät, Hän sulkee minut syliinsä aivan kokonaan, aivan kokonaan.
Miksi siis pelkäisit tummia pilviä elämässäsi, paistaahan aurinko niiden yläpuolella? Ja vielä varmempi on Herrasi ikuinen valo, sillä aurinkokin sammuu joskus, mutta Hänen valkeutensa ei milloinkaan!
En tiedä, mitä tulevaisuus tuo, mutta voit tietää, kuka pitää sinusta kiinni. Siksi älä katso omaan itseesi, älä katoaviin voimiin, vaan nostan katseesi Häneen, jonka kädessä on kaikki elämä.
Kun olet särkyneenä, voimattomana, vailla ihmiskäden apua, Hän tulee ihan lähellesi ja sanoo: ”Olen tässä… sinua varten. Sinä olet minun. Minä autan sinua.” Voi, kuinka onnellinen oletkaan, vaikka sinä et todellakaan tiedä edes seuraavaa sydämenlyöntiä, mutta sinä tiedät, kuka pitää sinusta huolta.
Koska toivosi elää Hänessä, joka sinua rakastaa, et voi hukkua Häneltä milloinkaan. Sinun Varjelijasi ei torku, eikä nuku. Sinun Lunastajani elää! Siksi vaikka ET TIEDÄ, mitä huominen tuo tullessaan niin sinä TIEDÄT kuka pitää sinusta kiinni. Hän on Herra, Jeesus, Valkeus sinun teilläsi. Hän on Immanuel, Jumala meidän kanssamme. Meitä kaikkia varten…
Jeesus tahtoo olla sinun kanssasi. Päätä lakata pelkäämästä ihmisiä, tätä maailmaa ja sen menoa. Turvaudu Häneen, joka poistaa kaikki pelot, suojelee ja auttaa kaikissa tilanteissa, kaikkina aikoina, kaikkialla! Hän on Herra, Jeesus, Jumalan Poika. Hän on enemmän kuin riittävästi. Avaa sydämesi Hänelle, tartu uskossa ja luottamuksessa Häneen. Hän kuulee rukouksesi ja vastaa sinulle. Hän tekee sinusta onnellisen ihmisen…
”Suo minun varhain kuulla sinun armoasi,
sillä sinuun minä turvaan.
Osoita minulle tie, jota minun tulee käydä,
sillä sinun tykösi minä ylennän sieluni.
– Ps. 143:8
”Kaikesta sydämestäni minä kiitän sinua,
Herra, minun Jumalani,
ja kunnioitan sinun nimeäsi iankaikkisesti;
sillä sinun armosi on suuri minua kohtaan,
sinä olet pelastanut minun sieluni tuonelan syvyydestä.”
– Ps. 86:12-13

Markku Günther
Kuva

Job 22:26 silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen.
Avatar
Irene
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5633
Liittynyt: 24.10.2013 09:02

Paluu Mini kirjoituksia.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron